Kedves Vendégünk!

Szépen kérünk Téged, hogy saját és vendég társaid megelégedése érdekében tartsd be a következő néhány szabályt a Stúdióban. Köszönjük :-)

Kedves Vendégünk!

Szépen kérünk Téged, hogy saját és vendég társaid megelégedése érdekében tartsd be a következő néhány szabályt a Stúdióban.

- A Pilates tudatos mozgás. Minden mozdulat a fejedben kell, hogy megszülessen, elinduljon. A precíz végrehajtáshoz maximális figyelem, koncentráció szükséges. Ezért azt javasoljuk, hogy amint megérkeztél, kezdj el ráhangolódni az előtted álló 50 percre úgy, hogy kicsit lecsendesedsz.

- Kérünk, hogy mobil telefonodat halkítsd le teljesen amint megérkeztél, hogy az senkit ne zavarjon meg a koncentrációban. Téged se! Megérdemled, hogy ebben az egy órában csak magadra figyelhess és kizárhass mindent, ami nem segíti a gyakorlásodat, fejlődésedet. S légy ezzel tekintettel azokra is, akik előtted tornáznak, vagy veled együtt fognak mozogni.

- Ha sokkal korábban érkeznél, akkor kérünk, hogy csak maximum 5-10 perccel a saját órakezdésed előtt gyere be a nagyteremből nyíló női öltözőbe. Addig légy szíves várakozz az előtérben.

- A Csoportos talaj órákra és a Stúdió edzésekre maximum 10 perc késéssel van lehetőség beállni. Ha 18:00 órára van kiírva a csoport, akkor 18:10 után már kérünk, ne zavard meg az órát.

- Mivel öltözőinkben limitált hely van, kérünk, hogy légy tekintettel társaidra. Bizonyosodj meg róla, hogy értékeidet bezártad a szekrényedbe. Az itt felejtett vagy őrizetlenül hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

- Fontos, hogy a mozgáshoz megfelelő ruhát viselj. Kérünk, hogy olyan ruhát válassz, ami megfelelően tart, lehetőleg engedi, hogy lássuk a mozgásodat, ízületeidet a pontos korrigálás érdekében. Higiéniai okokból kérünk, hogy viselj zoknit, és legyen nálad egy törölköző is, főleg ha sminket viselsz, mert azt a tornaszőnyegek, gépek anyagából nem tudjuk rendesen eltávolítani. A Stúdióban vásárolhatsz, ill. rendelhetsz Pilates mozgáshoz való 5-ujjas zoknit, ami nem csak kényelmes, de megfelelően tapad is, így biztonságosan mozoghatsz a gépeken ;-)

- Kérünk, az órád elején hozd be a bérlet kártyádat nekünk, hogy ezzel is gyorsíthassuk az adminisztrációt.

- Mindig időben jelezzük, ha bérleted le fog járni (a bérleteden természetesen látod, hogy még hány alkalmad van, és hogy mikor jár le a csomagod). Kérünk, hogy a következő bérleted első alkalmakor rendezd a fizetést.

- 24 órás óralemondással dogozunk. Annak érdekében, hogy távolléted esetén ne kelljen kifizetned a lefoglalt órát, ill. ne kelljen „szomorú Smiley-t” rajzolnunk a bérletedre, kérjük 24 órával az előjegyzett időpont előtt jelezd óralemondási szándékodat.

Köszönjük szíves együttműködésedet!

Nagy öröm, hogy itt vagy, érezd jól magad a bőrödben nálunk!