Kedves Érdeklődő!

Már többször gondolkodtál azon, hogy belevágsz a Pilatesbe? Nem tudod miért jó a Stúdió edzés? Kipróbálnád a Pilates gépeket?

Szervezünk Neked egy Nyílt napot 2018 február 17-én szombaton. Itt megismerhetsz minket és az Animus Pilates Stúdiót. Bepillantást nyerhetsz abba, hogyan is néz ki egy Stúdió Pilates edzés. Kipróbálhatod a Pilates gépeket.

A Stúdió edzés egyfajta csoportos óra, de mégsem. A Stúdió edzéseken minimum 2, maximum 4 fő részvételével dolgozunk. A talajon történő csoportos órához képest ez egy személyi edzés. Nem csak azért ad sokkal többet, mert kisebb létszámú órán gyakorolhatsz, hanem azért is mert a Pilates gépekkel, eszközökkel teljesen az egyéni szükségleteidre tudjuk alakítani a mozgásokat, így sokkal hatékonyabban tudsz edzeni, fejlődni.

A Nyílt napon részt vehetsz egy 45 perces Stúdió Pilates edzésen, és egy konzultáción velünk, ahol bármit kérdezhetsz tőlünk a tapasztaltakkal és a Pilatesszel kapcsolatban. Ez egy szuper alkalom arra, hogy kipróbálhasd a stúdió gépeit és eszközeit, hogy megtapasztald a személyre szabott Pilatest nem csak a talajon, hanem a gerinckorrigálón, a reformeren és akár a chair-en is! Ezek a gépek segítenek egyénileg módosítani, korrigálni, javítani a mozgásokat, hogy így még többet tudj kihozni magadból.

Hogyan jelentkezz?

Először is válassz egy számodra megfelelő időpontot az alábbi űrlapon (legörgetve megtalálod). Ne késlekedj! Minden időpontra 6 szabad helyünk van.

Részvételi díj: 1 000 forint

Jelentkezésedre visszajelzést küldünk Neked az szükséges információkkal. A részvételi díj befizetésével tudod lefoglalni a helyedet. FONTOS: Február 15-én lezárjuk a bejelentkezést.

Ha van olyan barátod, kollégád, akivel szívesen tornáznál együtt, kérünk, oszd meg vele is ezt a lehetőséget. Tapasztalataink alapján sokkal több motivációt ad az, ha egy olyan baráttal vagy munkatárssal edzel együtt, akivel szívesen töltöd az idődet, ebédszünetedet. Most itt az alkalom!

Ajándék:

Amennyiben a Nyílt napon vásárolsz 5 alkalmas Stúdió edzés bérletet egy 6. alkalmat ajándékba adunk Neked!

FIGYELEM! MINDEN IDŐPONTUNK BETELT!

Kérünk, válassz Kóstoló bérleteink közül. És reméljük, hamarosan találkozunk veled!