Az Online térben szerencsére van lehetőségünk együtt tornázni a jelenlegi vírus helyzetben is.

Ez nagyszerű, hiszen így tudod folytatni az elkezdett munkát, nem áll meg a fejlődésed és folyamatosan tenni tudsz az egészséged megőrzéséért, az immunrendszered fenntartásáért.

Online platformon Egyéni Pilates órát és Prémium csoportos órát (pár fős kis csoport) tudok felajánlani Neked.

Az Online Pilates órákon a talaj repertoár gyakorlatait tudjuk használni. Valójában ez jelenti a Pilates technika alapját, mely különösebb ellenállás nélkül mozgatja át a törzs teljes izomzatát. Ugyanakkor a talajon végzett Pilates torna kis eszközökkel kiegészítve már teljesen egyénre szabható terhelést tud biztosít számodra. Az eszközök ugyanis segítséget, könnyítést, vagy esetleg nehezítést jelenthetnek számodra a gyakorlattól függően. A gyakorlatok harmonikusan dolgoztatják meg az izomzatodat, az ízületek túlterhelése nélkül. Folyamatosan figyelünk a helyes testbeállításra, hogy a test minél hatékonyabban tudjon dolgozni. A hatékonyság abban rejlik, hogy éppen annyi energiával, feszültséggel dolgozol, ami éppen elég az adott mozgás minőségi kivitelezéséhez. Lassan, kontrollal kérem hogy hajtsd végre a mozdulatokat, hogy fejlődhessen a testtudatodat, és nem utolsó sorban kiszállj kicsit végre a mókuskerékből :-)


Az órákon minden irányban átmozgatjuk a gerincet, így az megőrzi rugalmasságát. Az óra végére, magasabbnak érzed majd magad. Mozgásod könnyedebbé válik. Az Online Pilates órád velem nem ‘csak’ egy online vagy facebook-live óra. Én végig jelen leszek veled, folyamatosan vezetem a figyelmedet, képekkel, hasonlatokkal segítem a mozgásodat. Ha szükséges, bemutatom a gyakorlatokat és remélhetőleg egy kis motivációt és jókedvet is tudok csempészni az otthonodba. 
Megérinteni ugyan nem tudlak majd, de rengeteg más eszköz áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy megérezd a gyakorlatok célját és a tested visszajelzést kapjon.
Ez nem egy olyan óra, ahol én is veled edzek. Ugyanis ez a Te 'Én idő'-d. Itt magadra figyelhetsz, kikapcsolhatod a világ zaját és megérkezhetsz a testedbe. Ha ez szokatlanul hangzik, sebaj, csak légy nyitott, meglátod mi történik. Én többek között azért vagyok veled, hogy segítsem ezt a folyamatot.

Ha szeretnél Egyéni órára vagy Prémium csoportos Pilates órára jönni, akkor kérlek, jelentkezz nálam az alábbi űrlapon, amiben leírod, hogy melyik napokon milyen időintervallumban érsz rá. Én pedig igyekszem mihamarabb időpontokat javasolni Neked.
Ha szívesen Pilateseznél barátaiddal, kollégáiddal, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!

Ha csatlakoznál egy Prémium csoporthoz, kérlek, először legalább egy Egyéni órán vegyél részt online velem, hogy kicsit jobban megismerhesselek és persze Te is engem :-) Fontos, hogy olyan csoportba kerülj, ahol a legtöbbet tudod kihozni magadból.