Kóstoló bérletNem tudod milyen egy egyéni Pilates edzés? Kíváncsi vagy milyen az, ha csak veled, a Te igényeiddel és céljaiddal foglalkoznak? Javasolták, hogy járj Pilatesre de nem tudod, mit adhat neked a módszer?

Kóstoló Bérleteinket azért hoztuk létre, hogy megismerhesd az Animus Pilates Mozgás Stúdió óratípusait egy kedvezményes csomag keretében (Pilates, egyéni edzés, stúdió edzés és csoportos órák). Megtapasztalhatod magadon a tudatos mozgás örömét, és könnyedén eldöntheted, hogy milyen formában szeretnél hozzánk rendszeresen járni.

Válaszd az Egyéni Kóstoló Bérletet, próbáld ki az egyéni órát és a Pilates gépeken történő edzést! A bérlet 4 egyéni órát tartalmaz. Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy az első edzés mindig rengeteg új információt tartalmaz. Új dolgokat tanulsz a testedről, tartásodról, légzésedről, a Pilates módszerről és persze először találkozol az oktatóddal is. Tapasztalataink alapján az első alkalom sokkal inkább fárasztó koncentráció szempontjából. A második alkalommal már teljesen Rád tudjuk szabni az órát, hiszen már megismertük a mozgásodat, esetleges problémáidat és Te is jobban követed az instrukciókat. Így a harmadik, negyedik alkalmad már igazi, kihívásokkal teli edzés lesz, és garantáltan érezni fogod a Pilates pozitív hatásait! A 4. alkalom után el tudod dönteni, hogy milyen bérletet válassz a folytatáshoz (5 vagy 10 alkalmas bérletet, 5 + 5 bérletet).

Szeretnéd kipróbálni az egyéni edzést, de kell a plusz motiváció? Ha testvéreddel, pároddal, kollégáiddal, vagy barátaiddal szeretnél együtt edzeni, akkor számotokra a Stúdió Kóstoló Bérlet a megfelelő választás! A bérlet 4 stúdió edzést tartalmaz.

A 2 + 2 Kóstoló Bérlet 2 csoportos és 2 egyéni órát tartalmaz, így könnyebben átláthatod, mi is a különbség a két óratípus között. Sok vendégünknek annyira bevált a heti egy alkalom csoportos óra s egy alkalom egyéni edzés, hogy ezért nekik létrehoztuk az 5 + 5 Egyéni bérletünket.

Kóstoló Bérletet csak új vendégként és csak egyszer lehet vásárolni. Minden Kóstoló Bérlet két hétig érvényes (14 nap) az első lefoglalt alkalomtól.

Lemondási lehetőség:
Annak érdekében, hogy távolléted esetén ne kelljen kifizetned a lefoglalt órát, kérjük 24 órával az előjegyzett időpont előtt a értesíts minket a változásról.