Varró Ági

Varró Ági

Véghné Varró Áginak hívnak.

A mozgás mindig is fontos része volt a hétköznapjaimnak. Kisiskolás koromtól kézilabdáztam, amit egészen a főiskola alatt folytattam. Amikor Budapestre költöztem a futást választottam kikapcsolódásként, amit kiegészítettem jógával, majd felfedeztem a Pilatest.

A Debreceni Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán Gyógytornászként végeztem. Tanultam McKenzie A, B módszert és Kinesio Tape technikát is.
2010-ben jutottam el egy MKPilates képzésre (akkori nevén Pilates Institute), ami teljesen magával ragadott. Anikónál kezdtem gyakorlati órákat venni. Rájöttem, hogy ez egy olyan módszer, amelyet rendszeres gyakorlással sajátít el az ember. Nagyon fontos a visszajelzés, a kontroll, a gyakorlatok precíz kivitelezése. Azóta végeztem APPI rehabilitációs Pilates képzést is.

Két kisfiam születése után, visszatérve a munka világába, felkerestem több Pilates stúdiót és fitness termet. Végül ismét Anikónál találtam magam, akit példaképnek tekintek a Pilates tanításában.

Jelenleg hétfőn és szerdán várom az Animus Pilates Stúdióba azokat a kedves vendégeket, akik megismernék testük izomzati működését.

A Pilates módszert alkalmazva szeretnék segíteni, hogy felfedezd a felszabadult, könnyed mozgást a hétköznapokban, hogy javíthass életminőségeden.