A talajon végzett Pilates torna jelenti a Pilates technika alapját, mely különösebb ellenállás nélkül mozgatja át a törzs teljes izomzatát. A talajon végzett Pilates torna kis eszközökkel kiegészítve már teljesen egyénre szabható terhelést biztosít. Az eszközök segítséget, könnyítést, vagy esetleg nehezítést jelentenek a gyakorlattól függően. Egy-egy gyakorlat végzésekor az eszközök ellenállásának, súlyának köszönhetően, hirtelen mozdulatok nélkül, harmonikusan dolgoztathatjuk az izmokat, az ízületek túlterhelése nélkül.

A Csoportos Pilates órákon a talaj repertoár gyakorlataival és olykor kiegészítő kiseszközökkel tornázunk. Az órák lágy zenére történnek, így ki tudsz kapcsolni és képes leszel 100 %-ban magadra figyelni. Harmonikusan, lassú, kontrollált mozdulatokkal fejlesztheted testtudatodat, erősítheted és nyújthatod izmaidat. A Pilates légzéstechnika segítségével megszabadulhatsz a nap folyamán felgyülemlő stressztől!
Az órákon minden irányban átmozgatjuk a gerincet, így az megőrzi rugalmasságát. Az óra végére, magasabbnak érzed majd magad. Mozgásod könnyedebbé válik.

Ha szeretnél csoportos Pilates órára jönni, akkor kattints az órarend menüre fent, válaszd ki a neked megfelelő időpontot, majd jelentkezz be! Lehetőséget biztosítunk, az órarendben feltüntetett időpontokon kívül is, kiscsoportos Pilates órákra. Ha szívesen Pilateseznél barátaiddal, kollégáiddal, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!