Böröcz Ildikó

Böröcz Ildikó

2018

Pillanatra sem lanyhuló figyelem a gyakorlatok folyamatos tökéletesítése érdekében – ez jellemzi a derűs, jó hangulatú órákat. A végeredmény: testi-lelki felfrissülés és tartásom, mozgás-koordinációm folyamatos fejlődése. Jó érzés. Alighogy vége egy órának, már várom a következőt. Böröcz Ildikó közgazdász; mentálhigiénés segítő szakember, 55 éves

Muszka Máté Gergő

Muszka Máté Gergő

2018

Ha meghalljuk, hogy Pilates, nyomban egy nőies, kifejezetten nőknek szóló edzésforma jut eszünkbe. Nekem ugyanez jutott eszembe mikor tavaly ősszel valaki felvetette, hogy a hátfájásomra jó lenne a Pilates. Viszont az első óra után már éreztem, az órán elvégzett gyakorlatok nagyon is jótékonyak. Anikó minden alkalommal kellemes légkört teremt, és az első lábujjmozdulattól a lezáró mozdulatig érzem, hogy figyel rám és folyamatosan korrigál. Csoportos órára járok az Animus Pilatesnél, azonban mindig garantált a baráti, vicces és nyugodt hangulat. Ajánlom minden férfinak akinek nem csak a nagy, duzzadó izmok, de a biztos alapok is egyaránt fontosak.

Egyed Janka

Egyed Janka

2018

Kiegészítő edzésként kezdtem el a pilatest a triatlon sportok mellett, hogy javítsam a tartásom, ami az oktatók odaadó és szakértő figyelmének köszönhetően egyre jobb is lesz. Nem beszélve az olyan járulékos hasznokról, hogy megtanultam még jobban odafigyelni a testem apró rezdüléseire és a légzéstechnikám is rengeteget javult. Mindig szívesen megyek az edzésekre és feltöltődve jövök el a változatos és fokozatosan nehezedő gyakorlatsorok után.

Sanal Taskinli

Sanal Taskinli

2018

I would directly say that Anikó is my life saver. I have hernia in my neck and when I first went to her I was so hopeless and in big pain. We worked out twice a week with her and in 2 weeks I started to see the result, my pain level was decreasing already. Even physiotherapy sessions (in hospital) didn't help that much. Anikó is really competent in her job and constantly learning more about health and body.

Botka Bea

Botka Bea

2018

Csúcsszuper hely, a legszuperebb oktatókkal! Csak ajánlani tudom!

Fialka Andi

Fialka Andi

2018

Először azért esett a választásom az Animus Stúdióra, mert közel esett a munkahelyemhez - most már viszont bárhová elmennék Anikó órájára! Professzionális, lelkes, tele vidámsàggal. Szívből ajánlom mindenkinek!

Pécsi Attila

Pécsi Attila

2018

Nagyon jól felszerelt stúdió, profi szakemberrel!

Pécsi Dia

Pécsi Dia

2018

Szakszerű, gépes egyéni fejlesztés, barátságos hangulatban. Azóta nem fáj a hátam. Köszi Anikó!

Nagy Gabriella

Nagy Gabriella

2019.03.08.

Pilates stúdió rengeteg van.... meg pilates oktató is.... nagybetűs Tanító azonban kevés...... hálás vagyok, hogy egy nagybetűs Tanító kezei közé kerültem :) Lakos Anikó /nekem Nia.... ezt még Ő sem tudja, hogy így nevezem :) nem csak a gyakorlatok helyes elvégzésére Tanít (ezt egy tanfolyamon bárki megtanulhatja és aztán oktathatja), ennél sokkal-sokkal többet kapok Tőle: Mélységes Alázatot a test minden része iránt, vélt vagy valós korlátaim iránt, aFeltétel nélküli elfogadás Örömének megélését, a Szelíd dorgálásokat és a sziporkázó Humort, arra bíztatást, hogy bízzak a testemben mert az az elsődleges visszacsekkolóm, hogy adjak időt magamnak arra, hogy az idegrendszerem és a testem hozzá szokjon új dolgokhoz és hogy ne kritizáljam és ne bántsam magam azért, mert valami nem sikerül elsőre, hogy ünnepeljek minden apró rezdülést és mozdulatot, mert minden én vagyok, hogy biztonságos magamat próbálgatni és ami nem sikerül egyszer-kétszer, soxor, az nem kudarc, hanem tanulás......köszönöm, hogy tanulhatok Tőled :) És persze, köszönöm csoporttársaimnak a vidám, néha nyögvenyelős együttléteket, ahol Mindegyikükben megtalálom magam, Örömmel tölt el az Örömük, Együttérzéssel a küzdésük, Tisztelettel saját útjuk :)

Újhelyi János

Újhelyi János

2018

Amikor nyugdíjba mentem, hatvanhárom év után úgy döntöttem, hogy véget vetek a mozgásmentes életmódnak. Alapvetően két célom volt. Rendszeres munkával csökkenteni az itt-ott föllépő, a korral együttjáró izom-fájdalmakat és egy kis kondíciót fölszedni. Nem tudom, hányan vannak, akik mindenféle előzetes tapasztalat nélkül vágnak-vágtak bele a Pilatesbe, nekem nagy szerencsém, hogy ismerős javaslatára, teljesen véletlenül, Anikóval kezdhettem dolgozni. Mint kiderült, a vágyott célok megvalósulása távolabb van, mint gondoltam, de Anikó lelkesedése és munkaszeretete ráébresztett, hogy a munka igazi előnye maga, a testedzés. És neki azt is elhiszem, hogy előbb-utóbb az eredeti célok is teljesülnek.

Péterfalvi Tamás

Péterfalvi Tamás

2017

Azt szoktam mondani, hogy amit én a tangóban tudok, annak az 50 százaléka valójában pilates. Tartás, egyensúly, disszociáció, központ, az a képesség, hogy nagyon finom mozgásokat el lehessen végezni anélkül, hogy elvinne a lendület, vagy hogy közben olyan testrészeimet mozgassam, amelyeket nem akarok, testtudat, izoláció, hajlékonyság, elongáció. De igazából akkor is kellene ide járnom, ha nem táncolnék, csak a jó tartás elsajátítása miatt. Van egy olyan képesség, amit úgy nevezek, hogy empatikus testtudat, tehát az, ha egy ember egy másik emberen szemre meg tudja mondani, hogy melyik izma épp hogyan feszül, mit érez, illetve ennek egy következő fokozata, ha azt is meg tudja mondani, mit változtasson, és akkor mit fog érezni. Anikóban ez a képesség rendkívül magas fokon van jelen. Egyébként pedig jó fej. Messzemenőleg alkalmazkodik ahhoz, ha valaki épp nem tud valamit megcsinálni, ugyanakkor, amennyire elérhető, megköveteli a pontosságot. A finomság, ami benned van, egy nagyon jó minőség, mondta egy argentin tanár nekem minap, és én tudom, hogy az a nagyon jó minőség sok részben az Anikóval végzett munkának köszönhető. Köszönöm.

Kőnig Erika

Kőnig Erika

2017

Szívesen ajánlom az Animus Pilates Stúdiót mindazoknak, akik otthonos hangulatban, professzionális oktatók segítségével, tudatos mozgással szeretnék formálni önmagukat. Évek óta ebbe a stúdióba járok mozogni. A döntésemben meghatározó volt Anikó, a stúdió vezető oktatójának személyisége. Anikó hatalmas türelemmel és szeretettel segít elsajátítani a test irányítását mindig újabb kihívásokat állítva elénk. Rengeteg tapasztalata van a különböző mozgásformák terén, mégis amikor oktatótársa képzéséről volt szó, ő maga nyitottan, tanulásra készen járta újra végig a képzéseket. Fontos dolognak tartom, hogy hozzá hasonlóan, aki emberekkel foglalkozik, elsődlegesen önmagán legyen képes alakítani.

Bakó János

Bakó János

2017

Animus Pilates! A legjobb ami a hátammal történhetett. Évek óta küszködtem alsó háti fájdalmakkal, melyet a rossz tartásomnak és a munkahelyemnek (egészségügy) köszönhetek. Az Animus Pilates oktatóitól kapott sok segítséggel, odafigyeléssel, kitartó munkával elérték a visszatérő panaszaim jelentős enyhülését. Szívesen szakadok ki a rohanó világunk eme kis szigetére ahol legalább egy órán keresztül kikapcsolódhat a testem és a lelkem. Lakos Anikó profi szinten irányítja a stúdióját és soha ki nem merülő energiával vezeti az óráit.

Manuaba

Manuaba Diána

2014

„Korábban több mozgásformát is kipróbáltam - köztük egyébként a pilatest is -, azonban a kezdeti lelkesedés után sajnos nem maradtam meg hosszú távon egyiknél sem. Egyik barátnőm ajánlására kezdtem el járni a csoportos órákra az Animus Pilates Mozgásstúdióba. Az odafigyelés, kedvesség, a változatos órák és mindemellett Anikó szakértelmében érzett bizalom azok, amik itt tartanak már majdnem két éve. A kezdetekkor elsődleges motivációm az volt, hogy kicsit fittebb, feszesebb legyen a testem és jól mutassak az esküvői ruhámban. Majd innen eljutottunk oda, hogy a terhességem utolsó hat hónapjában is rendszeres (lehetőleg heti két alkalom) vendég lettem, akkor már magán órák keretein belül. Végig teljes biztonságban éreztem magam és hiszem, hogy az óráknak köszönhetően maradtak el a hátfájások és lett ez az időszak kiegyensúlyozottabb. Megtanultam a helyes tartást, hogy mire kell odafigyelnem, és ettől sokkal sokkal jobban éreztem, érzem magam a bőrömben. Ezért most, kisfiam megszületése után három héttel újra bejelentkeztem, mert eljutottam odáig - és ez korábban, nem született sportember lévén, tényleg távolinak tűnt -, hogy hiányzik a mozgás, a pilates. Mindenkinek ajánlom!!!!!”

Pete-Tóth Csilla

Pete-Tóth Csilla

2013

Másfél éve, amikor Anikóhoz kezdtem járni, a fő szempontom az volt, hogy tompítani tudjak az állandó hát-és derékfájdalmaimon. Szimpatikus volt a stúdió logója, hát kipróbáltam. Az első egyéni Pilates óra után tudtam, jó helyen járok. Anikó mintha ismerné, sőt mi több érezné is a testem valamennyi izmának és izmocskájának rezdülését. Milliméteres változtatásokat kér csak a testtartásomon, aztán megint azon veszem észre magam, hogy "csodát" tett. Lépésről lépesre halad, tehát aki csak a sprintet szereti, annak nem ő az embere. Aki viszont hosszútáv futó, annak bátran ajánlom. Nemcsak a teste, de a lelke is tartást, formát kap.

Sebestyén Kriszta

Sebestyén Kriszta

2013

Körülbelül két éve kezdtem pilates-re járni Anikóhoz, mert tenni szerettem volna valamit a rossz testtartásom ellen. Mindenképp egy olyan módszert kerestem amivel nem csak javíthatok a közérzetemen, de a mindennapjaimba is könnyen beilleszthető. Bár több helyen próbáltam pilatest, de Anikóhoz hasonló elkötelezettséget, tudást, tapasztalatot sehol sem láttam. Akármilyen fáradtan érkezhetek órájára, mindig úgy távozom mint akit kicseréltek, nem csak a "napi kötelező mozgást" tudhatom le, de remek kikapcsolódási lehetőség egy sűrű nap végén. Szeretem, hogy hiába van vegyes társaság csoportos óráin, mindig a tudásának és erőnlétének megfelelő nehézségű feladatot kap mindenki, így mindig van kihívás, és ha rosszul csinálunk valamit vagy próbáljuk kicsit ellazsálni a feladatot 2 pillanat múlva ott terem mellettünk és kijavít minket.